Black Friday, cea mai așteptată zi de cumpărături din an, este la doar câteva ore distanță, iar evoMAG, unul dintre cei mai mari retaileri de electronice și electrocasnice din România, este pregătit să ofere reduceri semnificative.

Pregătirile pentru Black Friday 2023 la evoMAG sunt în toi, cu echipele de vânzări și suport clienți gata să gestioneze valul de comenzi care urmează. Ca în fiecare an, evoMAG promite reduceri atractive pe o gamă largă de produse, de la telefoane mobile și laptopuri, până la televizoare și electrocasnice.

Oferte evoMag Black Friday 2023

Conform informațiilor de pe blackfriday.ro, evoMAG va avea reduceri pentru toată lumea în cadrul campaniei Black Friday 2023. Este un moment excelent pentru a achiziționa produsele dorite la prețuri reduse​​.

De asemenea, evoMAG a introdus o secțiune specială de oferte în cadrul Festivalului Iernii, unde cumpărătorii pot beneficia de reduceri de până la 50% pe o varietate de produse​.

Deși pagina oficială Black Friday 2023 pe evoMAG nu a fost accesibilă, se așteaptă ca platforma să aibă numeroase oferte speciale disponibile începând cu primele ore ale zilei de Black Friday.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele de Black Friday de la evoMAG, cumpărătorii sunt sfătuiți să verifice pagina oficială a retailerului și să urmărească paginile de social media ale evoMAG pentru anunțuri și actualizări.

Black Friday este nu doar o ocazie excelentă de a face economii substanțiale, dar și o oportunitate de a achiziționa produsele dorite la prețuri accesibile. Cu pregătirile de Black Friday de la evoMAG în desfășurare, cumpărătorii sunt sfătuiți să își facă listele de cumpărături și să fie pregătiți pentru o zi plină de reduceri și oferte atractive.

Vezi ofertele evoMAG