Magazinul Finestore a făcut un anunț important pentru clienții săi.

Ei vor organiza evenimentul Black Friday pentru o perioadă extinsă anul acesta. În loc să aibă loc doar o zi, promoțiile speciale de Black Friday vor începe chiar de la 1 noiembrie și vor dura pe parcursul întregii luni.

Acest lucru oferă clienților o oportunitate extinsă de a beneficia de oferte excelente. Magazinul își propune să ofere cele mai bune reduceri și promoții pe această perioadă, astfel încât clienții să poată face cumpărături într-un mod avantajos.

Finestore, magazinul cunoscut pentru selecția sa impresionantă de produse, se pregătește să surprindă din nou clienții în această perioadă de Black Friday.

Se așteaptă ca cele mai mari reduceri să fie la brandurile speciale pe care Finestore le-a introdus exclusiv pe piața locală. Printre acestea, brandul June, cunoscut pentru eleganța și rafinamentul său, va oferi produse la prețuri greu de refuzat.

Foss Marai, Masi, Clase Azul și Gosset sunt de asemenea branduri ce promit oferte tentante, fiecare fiind renumit pentru calitatea și unicitatea produselor sale.

De asemenea, nu trebuie uitat Ronco di Sassi, care s-a făcut remarcat prin vinurile sale de excepție, sau Matusalem, un nume sinonim cu romurile premium. Alături de acestea, multe alte branduri vor fi disponibile cu reduceri semnificative, oferind astfel o gamă largă de opțiuni pentru toți cei care doresc să profite de ofertele acestei perioade.